UA / RU
Підтримати ZN.ua

На заводі Tesla в Каліфорнії сталася пожежа

Загоряння на заводі Tesla під Фрімонтом сталося не в перший раз.

У США в штаті Каліфорнія спалахнула пожежа на заводі Tesla, передають KRON4 і Reuters.

За інформацією джерел, загоряння сталося в тій частині заводу, де проходило будівництво. В даний час пожежники гасять вогонь

KRON4 передає, що до приїзду пожежників співробітники Tesla намагалися впоратися з вогнем за допомогою піску. Поки нічого не повідомляють про потерпілих.

Відомо, що загоряння на заводі Tesla під Фрімонтом відбувається вже не в перший раз. До цього був випадок в серпні 2018 року. Тоді глава компанії Tesla Ілон Маск розповів, що в одному з ангарів загорівся картон, приготований для переробки. Маск відзначав, що в результаті пожежі ніхто не постраждав, пошкоджень на заводі не виявили.

Читайте також: Хакери отримали доступ до 150 тисяч камер спостереження, встановлених на заводах Tesla, в тюрмах і лікарнях

Раніше ЗМІ повідомили про те, що Tesla завдяки своїм вкладенням в криптовалюта заробила в січні 2021 більше, ніж за весь 2020 рік завдяки продажу своїх автомобілів. Якщо кількість біткоіни, якими володіє Tesla, не змінилося з 31 січня, то завдяки стрімкому зростанню курсу криптовалюта компанія заробила близько 930 мільйонів доларів США.

19 лютого вартість криптовалюта перевищила 51 тисячу доларів. Але 23 лютого опустилася нижче 50 тисяч доларів за монету.