UA / RU
Підтримати ZN.ua

LG представила смартфон з екраном, що «обертається»

Пристрій можна скласти буквою «Т».

Компанія LG представила смартфон LG Wing в новому форм-факторі. Він оснащений двома екранами, один з яких можна повернути на 90 градусів, повідомляє «Медуза».

У складеному стані LG Wing нагадує звичайний смартфон, але це не так. Під великим екраном 6,8 дюйма ховається маленький, діагоналлю 3,9 дюйма. У верхній частині основного екрана розташовується висувна камера з роздільною здатністю 32 мегапікселів.

На задній панелі розташований блок з трьох камер: основний об'єктив на 64 мегапікселя, ультраширокий об'єктив на 13-мегапікселів і додатковий на 12-мегапікселів з вбудованим стабілізатором зображення.

Відзначається, що на основний екран користувач може виводити найважливішу інформацію, а на допоміжний - другорядну. Разом з тим, поки незрозуміло, якою буде підтримка сторонніх розробників додатків. Можливо, в такому форматі працюватимуть лише додатки самої LG.

Wing - перший пристрій LG в новій лінійці Explorer Project. Вартість Wing і точна дата виходу пристрою в Європі і США поки невідомі. У Південній Кореї телефон вийде вже в жовтні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Google хоче перетворити Android-смартфони на сейсмографи

Раніше фахівці Expert Imaging and Sound Association (EISA) назвали найкращі смартфони 2021 року. Найкращим смартфоном вони визнали OnePlus 8 Pro.