UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Київстар" попередив про можливе погіршення сигналу в центрі Києва

Техперсонал оператора робить все можливе для компенсації зниження працездатності деяких елементів мережі за рахунок сусідніх базових станцій.

АТ "Київстар" попередило про можливе зниження рівня сигналу в центрі Києва у зв'язку з відключенням вузлової базової станції у Будинку профспілок, що згорів.

"За станом на ранок 19 лютого мережа "Київстару" в центрі Києва, в цілому, працює в нормальному режимі. Тим не менш, у зв'язку з повним відключенням вузлової базової станції у Будинку профспілок на Хрещатику, пошкодженням оптоволоконних ліній і, як наслідок, відсутністю зв'язку з кількома прилеглими станціями, в центрі міста можливе епізодичне зниження рівня сигналу", - повідомив директор з корпоративних комунікацій оператора Михайло Шуранов.

Він також додав, що технічний персонал оператора робить все можливе для компенсації зниження працездатності деяких елементів мережі за рахунок сусідніх базових станцій.

Нагадаємо, в ніч з 18 на 19 лютого під час зіткнень протестувальників і правоохоронців в центрі Києва у Будинку профспілок виникла пожежа, яку не вдалося загасити пожежним бригадам і МНС.

За станом на 6:00 19 лютого працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій врятували понад 40 осіб, які перебували всередині Будинку профспілок, однак ні локалізувати, ні загасити пожежу поки не можуть. !zn