UA / RU
Підтримати ZN.ua

Instagram тестує функцію завантаження фотографій з комп’ютера

Відтепер знімки можна редагувати та завантажувати з браузера.

Додаток для обміну фотографіями Instagram додав тестову функцію, яка дозволяє користувачам завантажувати знімки не лише з телефону чи планшета, а й з комп’ютера, повідомляє Engadget. Функція вже доступна для деяких користувачів і в Україні.

Завантажені з браузера фотографії можна редагувати, змінювати їх розмір, накладати фільтри, створювати опис та відмічати на дописі інших користувачів. Тобто, відтепер комп’ютерна версія додатку Instagram нічим не відрізняється від мобільної.

При відкритті десктопної версії додатку, у правому верхньому куточку з’явиться іконка з плюсиком, що дає можливість завантажувати фотографії з комп’ютера.

Скріншот
Скріншот

Читайте також: Складено рейтинг месенджерів за кількістю інформації, яку вони збирають

За словами представника компанії, таку функцію додали, тому що багато людей заходить в Instagram з комп’ютера. І щоб зробити постинг у стрічку простішим, компанія тестує можливість завантаження фотографій з браузера.

Нагадаємо, що Facebook та Instagram дозволили користувачам приховувати лайки під постами. Вважають, що кількість лайків може засмучувати користувачів.