UA / RU
Підтримати ZN.ua

Instagram почав тестувати платні підписки

У цій соцмережі й так вже деякі заробляють мільйони, проте тепер адміністрація вирішила налагодити процеси офіційно. Хоча в першу чергу це збільшить прибуток самого Instagram, у багатьох блогерів з'явиться легший і чесний спосіб заробітку.

Instagram ввів функцію платних підписок на блогерів, що дозволить їм отримувати щомісячний дохід, повідомляється в блозі соцмережі.

«Віримо в те, що творці контенту можуть заробляти на життя за допомогою наших платформ, і створили набір інструментів, які дозволяють їм отримувати підтримку від своєї аудиторії, співпрацювати з брендами та заробляти гроші на рекламі або отримувати бонуси безпосередньо від Інстаграм та Фейсбук», - йдеться у повідомленні. 

Платні підписки в Instagram запроваджуються після того, як у 2020 році аналогічну функцію запустили для блогерів Facebook.

Передплатники, які придбають платну передплату на блогера, зможуть отримувати ексклюзивний платний контент. Серед контенту, який можна буде створювати окремо для спонсорів – сторіз та лайви.

Читайте також: YouTube перестане монетизувати низькоякісні ролики для дітей

Функція тестується на невеликій кількості блогерів у США, а саме: @alanchikinchow, @sedona._, @alizakelly, @kelseylynncook, @elliottnorris, @jordanchiles, @jackjerry, @bunnymichael, @donalleniii та @lonnieiiv. Географію функції планують розширити протягом кількох місяців.