UA / RU
Підтримати ZN.ua

Instagram дозволить користувачам верифікувати акаунти

Соціальна мережа впроваджує функції для додаткового захисту облікових записів.

Соціальна мережа Instagram анонсувала впровадження трьох функцій, які дозволять захистити облікові записи користувачів. Як повідомляється в блозі соціальної мережі, одна з них припускає, що користувачі зможуть верифікувати свої акаунти, поряд з такими обліковими записами з'являться галочки.

Для того, щоб верифікувати аккаунт, користувач повинен підтвердити свій нік, а також прикріпити фотографію паспорта або іншого документа, що засвідчують особу або юридичну особу.

Крім того, користувачі також зможуть дізнатися інформацію про акаунти з великою кількістю передплатників. В розділі "Про цей акаунт" користувачі зможуть побачити дату і місце реєстрації облікового запису, а також інформацію про зміни в назві сторінки.

Instagram також запустить функцію двофакторної аутентифікації: для безпечного входу в акаунт користувачі зможуть використовувати сторонні програми.

Раніше повідомлялося про те, що Instagram додав функцію, яка дозволяє користувачам переключатися між декількома обліковими записами. Можливість перемикатися між декількома акаунтами без виходу з них необхідна в першу чергу власникам рекламних та професійних сторінок в соціальній мережі.