UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ілон Маск знову став найбагатшою людиною в світі за версією Forbes

Статок бізнесмена перевищив 200 мільярдів доларів.

Ілон Маск став третьою людиною в світі, статок якої перевищив 200 мільярдів доларів. Це дозволило йому знову очолити список найбагатших людей світу, який складає журнал Forbes.

Першою людиною в світі, статок якої оцінили в 200 мільярдів доларів, став засновник Amazon Джефф Безос. Йому вдалося досягти такого показника минулого року. Другим це зробив власник Louis Vitton Бернар Арно, його статок перевищив 200 мільярдів доларів минулого місяця.

У понеділок статок Маска збільшився на 3,8 мільярда доларів і до закриття торгів його статки оцінювалися в 203,4 мільярда. Статок Безоса зменшилася на один мільярд доларів і становить 197,7 мільярда доларів. Він займає другий рядок у рейтингу найбагатших людей світу. На третьому рядку розташувався Арно, його статок оцінюють в 175,2 мільярда.

За останній рік Маск, Безос і Арно кілька разів змінювали один одного в списку найбагатших людей світу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Екіпаж космічного корабля Crew Dragon через добу на орбіті відчуває себе добре - Маск

Нагадаємо, вночі 16 вересня (15 вересня за північноамериканським літнім часом) компанія SpaceX запустила в космос першу цивільну місію Inspiration4.

Ракета-носій Falcon 9 стартувала з космодрому Космічного центру Кеннеді у Флориді та вивела на орбіту пілотований корабель Crew Dragon. Команда з чотирьох осіб провела на висоті 575 кілометрів над Землею майже три дні. Політ став важливою віхою в розвитку космічного туризму.