UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ілон Маск призупинив угоду щодо покупки Twitter

Звіт компанії показав, що у сервісі замало спаму.

Американський мільярдер Ілон Маск заявив про те, що призупиняє угоду щодо купівлі сервісу мікроблогів Twitter. Це сталося через публікацію звіту про кількість спаму в сервісі.

На звіт компанії послалося агентство Reuters. У його публікації йдеться, що кількість фейкових та спам-акаунтів серед постійно активних облікових записів, що монетизуються, становить менше 5%.

Читайте також: Tesla втратила $126 млрд після новини про те, що Ілон Маск купує Twitter

У своєму акаунті в Twitter Маск написав, що поставив угоду про купівлю сервісу на паузу доти, доки дані звіту не будуть підтверджені.

Про те, що Ілону Маску вдалося укласти угоду про покупку компанії Twitter за 44 мільярди доларів, стало відомо 25 квітня.

Маск вже багато років є активним користувачем Twitter і після оголошення про придбання цієї соцмережі анонсував запровадження нових функцій, а також запропонував удосконалити послугу передплати преміум-класу Twitter Blue, включаючи зниження ціни. Бізнесмен також заявив, що сервіс може стати "частково платним".

Крім того, Маск заявляв, що хотів би відновити обліковий запис екс-президента США Дональда Трампа, який був надовго заблокований за заклики до насильства.