UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гра S.T.A.L.K.E.R. 2 вийде в 2022 році

Розробники опублікували геймплей гри.

Розробники гри S.T.A.L.K.E.R. 2 опублікували п'ятихвилинний геймплей гри. Крім того, вони назвали її підзаголовок і дату виходу - 28 квітня 2022 року, повідомляється на сайті Xbox.

Продовження знаменитої гри отримало підзаголовок Heart of Chernobyl ( «Серце Чорнобиля»). Збір замовлень на Xbox Series X | S і ПК під управлінням Windows вже відкритий.

Як зазначає «Бабель», звичайна версія гри коштує 60 доларів (1600 гривень), версія Deluxe, з додатковими костюмами і скінами для зброї - 80 доларів (2200 гривень). Ultimate, в яку, крім ще більшої кількості костюмів і скінів для зброї, входить Season Pass для мультиплеєра і два DLC - 110 доларів (3000 гривень).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: У Чорнобильському заповіднику козулі потрапили до фотопасток

Комп'ютерний шутер S. T. A. L. K. E. R.: Тінь Чорнобиля, створений за мотивами повісті братів Стругацьких "Пікнік на узбіччі" і фільму "Сталкер" Андрія Тарковського, був випущений студією GSC Game World в березні 2007 року. У наступні два роки розробники випустили два доповнення до гри під назвою S. T. A. L. K. E. R.: Чисте небо і S. T. A. L. K. E. R.: Поклик Прип'яті.

Вперше розробники заявили про намір випустити продовження гри в 2010 році, але роботи кілька разів переривалися. У 2018 році стало відомо про відновлення роботи над грою. Тоді планувалося, що гра вийде в 2021 році.