UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гру Pokemon Go змінили через пандемію коронавірусу

Тепер покемонів можна ловити прямо вдома.

Компанія Nintanic вирішила переробити гру Pokemon Go, яка в 2016 році змусила гравців виходити на вулицю. Тепер покемонів можна ловити, не виходячи з дому. І пов'язано це з пандемією коронавірусу, повідомляє "Медуза".

Розробники гри розширили зони проживання покемонів – тепер їх можна знайти в будь-якій кімнаті власного будинку. Приманки для покемонів можна придбати зі знижкою 99%, їхня дія тепер триває близько години.

Інкубатори, в яких вирощують спійманих покемонів, тепер працюють швидше. У спеціальних точках на карті гравцям будуть видавати більше бонусів.

У компанії заявили про те, що на даний момент основне завдання гравців – турбота про своє здоров'я і здоров'я оточуючих.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Станом на 13 березня кількість померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом, перевищила п'ять тисяч осіб. Більше 70 тисяч людей вилікувалися від коронавірусу, ще 62 тисячі борються з коронавірусом. Серед них 5 759 випадків зараження вважають критичними.

В Україні офіційно підтверджено три випадки захворювання новим коронавірусом: два в Чернівецькій області і один - у Житомирській.

Всесвітня організація охорони заявила про пандемію через поширення коронавірусу Covid-19 по всьому світу. У ВООЗ очікують, що найближчим часом число тих, хто заразився "китайським" коронавірусом і тих, хто помер через викликані ним хвороби, продовжить збільшуватися.