UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гра Assassin's Creed: Syndicate вийшла на ПК

Вартість стандартного видання гри в Steam склала близько $ 39. За Gold версію доведеться доплатити ще $ 33.

Через місяць після виходу пригодницького екшну Assassin's Creed: Syndicate на консолі PlayStation 4 і Xbox One гра вийшла і на ПК. Спочатку планувалося, що проект вийде на всіх трьох платформах одночасно. Однак реліз був відкладений для кращої оптимізації ПК-версії.

Вартість стандартного видання Syndicate в Steam склала $ 38,97. Gold Edition включає в себе Стандартне Видання і Season Pass, що надає доступ до різноманітного додаткового контенту і унікальним бонусів, і обійдеться в $ 72,11.

Дія Syndicate відбувається в Лондоні Вікторіанської епохи (1868 рік). Незадоволені своїм становищем представники нижчих класів об'єднуються в банди, проголошуючи боротьбу за життя. До них приєднуються ассасіни, в тому числі Джейкоб і його сестра Іві Фрай, які відстоюють право людей на свободу волі. Герої займуться підготовкою народного повстання з метою повалити тамплієрів, що прийшли до влади, - своїх ідейних супротивників із стародавнього ордена.

Гравцеві належить побачити історію очима людей, які пробиваються до верхівки влади з самих низів. Союзниками стають безпритульні діти, одіозні вбивці, поліцейські і ряд відомих особистостей того часу, у тому числі Чарлз Діккенс і Олександр Белл.

Світова прем'єра Assassin's Creed: Syndicate відбулася 23 жовтня. Середній бал консольної версії гри на сайті Metacritic на підставі 41 рецензії складає 78 балів зі 100 можливих.