UA / RU
Підтримати ZN.ua

Facebook купив сервіс Giphy і має намір об'єднати його з Instagram

Сума угоди оцінюється в 400 мільйонів доларів.

Компанія Facebook купила сервіс Giphy і має намір інтегрувати його велику бібліотеку з Instagram та іншими додатками компанії. Як повідомляє The Verge, сума угоди оцінюється в 400 мільйонів доларів.

Giphy – це один з найбільших сайтів з "гіфками". Він дозволяє створювати, ділитися і комбінувати GIF-зображення. Facebook вже використовує API Giphy для пошуку гифок в Instagram, месенджері, WhatsApp і основному додатку соцмережі. За даними компанії, 50% трафіку Giphy прихдоит з її додатків, половина з якого – з Instagram.

В подальшому Giphy буде існувати як частина команди Instagram, що повинно полегшити відправку гіфок і стікерів в "Історії" і особисті повідомлення. За твердженнями Facebook, для користувачів Giphy нічого не зміниться. Партнери сервісу матимуть доступ до його API.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Читайте також: Трамп не перевірявся на коронавірус, незважаючи на ризик зараження

Раніше стало відомо, що Facebook дозволить своїм співробітникам працювати віддалено до кінця року. Facebook почне відкривати більшу частину офісів з 6 червня. Разом з тим, для тих працівників, які можуть працювати з дому, залишать можливість не повертатися в офіс і працювати віддалено. Яким категоріям працівників все-таки запропонують повернутися в офіс, поки неясно.