UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через фейк про COVID-19 Facebook видалив пост Трампа

Facebook "не сподобалося" інтерв'ю Трампа телеканалу Fox News, під час якого він розповів що діти "практично несприйнятливі до COVID-19".

У Facebook видалені з аккаунта президента США Дональда Трампа відео, в якому містяться нічим не підтверджені твердження про  інфекцію, передає телеканал NBC News.

Як повідомляє телеканал, Facebook "не сподобалося" інтерв'ю Трампа телеканалу Fox News, під час якого він розповів що діти "практично несприйнятливі до COVID-19".

"Це відео містить неправдиві заяви про те, що група осіб застрахована від COVID-19, що є порушенням нашої політики щодо шкідливої ​​дезінформації про ковід", - повідомив представник Facebook Енді Стоун.

Представник штабу Трампа Кортні Парелло вже встигла висунути спростування. заявивши, що в інтерв'ю президент лише "повідомив про той факт, що діти менше наражені зараження коронавірусом". Вона також звинуватила всю Кремнієву долину в упередженому ставленні до американського президента.

Нагадаємо, нещодавно президент США Дональд Трамп заявив, що заборонить китайське відеододаток TikTok.

За його словами, він може скористатися надзвичайними економічними повноважень або наказом.

Півмісяця тому глава апарату Білого дому Марк Медоуз сказав, що адміністрація президента Сполучених Штатів найближчим часом може вжити заходів щодо китайських додатків TikTok і WeChat.

Адміністрація Білого дому вважає, що подібні додатки підривають національну безпеку, збираючи інформацію про американських громадян.

До цього держсекретар США Майк Помпео заявляв, що влада обговорює можливість блокування TikTok в країні. Він застеріг американців від «китайських комуністів», до яких може потрапити особиста інформація.