UA / RU
Підтримати ZN.ua

Apple припинить випуск легендарних плеєрів iPod

Apple готується оголосити про те, що не буде оновлювати свій легендарний iPod. Випуск плеєра буде припинено вже наступного року.

Компанія Apple не планує випускати більше плеєри серії iPod. Як пише журнал Wired, "смерть" торкнеться версії iPod Classic з колесом прокрутки. Ця модель не оновлювалася з 2009 року.

Серед причин, за якими Apple вирішила відмовитися від цієї версії iPod, називається той факт, що пристрій морально застаріло. В епоху швидкого мобільного інтернету необхідності в тому, щоб зберігати на мобільному пристрої 40 тисяч музичних треків, просто немає. Крім того, підрозділ з випуску iPod генерує лише 2% виручки Apple. Тому компанія не хоче витрачати свої ресурси на його підтримку.

Очікується, що про рішення не буде оновлювати свій легендарний плеєр буде оголошено на презентації Apple 10 вересня. Також очікується що на ній корпорація представить дві моделі iPhone - дешеву з різнокольоровими панелями і дорогу з сенсором відбитків пальців.

Варто відзначити, що чутки і заявки про відмову від iPod Classic були актуальними і 2 роки тому, однак їх правдивість тоді не підтвердилася. !zn

Читайте також:

Канадці розробили наручний годинник з можливостями сучасного смартфона

В Apple визнали, що програють "смартфонний війну" Samsung

Представлений перший в світі повністю прозорий смартфон

Samsung представила новий аксесуар для смартфонів