UA / RU
Підтримати ZN.ua

Apple представить нові моделі iPad - Bloomberg

Нові моделі будуть схожі на нинішні iPad Pro.

Американська компанія Apple планує в квітні представити нові моделі iPad, повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела. За їхніми даними, корпорація збирається оновити лінійку iPad Pro, додавши покращений процесор і поліпшені камери.

Нові моделі будуть схожі на нинішні iPad Pro, розміри екранів гаджетів зроблять аналогічними: в 11 і 12,9 дюйма. За даними агентства, дисплеї великої версії пристроїв будуть оснащені підсвічуванням mini-LED, яка зробить зображення більш яскравим і контрастним.

Під час тестування використовувався роз'єм Thunderbolt, до пристрою можна буде підключати додаткові зовнішні монітори і жорсткі диски. Агентство відзначає, що це дозволить власникам планшетів синхронізувати дані швидше, ніж в нинішніх моделях з портом USB-з'єднання-C.

Представники Apple від коментарів відмовилися. Компанія ще не оголосила дату презентації. ЗМІ раніше повідомляли, що вона може відбутися в березні.

За даними Bloomberg, компанія працює над новими iPhone і Apple Watch, а також над оновленнями ноутбуків MacBook Pro і комп'ютерів iMac.

CNBC раніше повідомив, що в другій половині року Apple планує випустити чотири нових iPhone, смартфони будуть схожі на поточну лінійку моделей iPhone 12. За даними каналу, пристрої оснастять більшими батареями, поліпшеними модемами 5G і камерами.

Читайте також: У Великобританії почалося антимонопольне розслідування проти Apple

Як уже повідомлялося, бюджет компанії Apple тільки за перший квартал 2021 фінансового року поповнився на 21% понад те, що було в минулому, 2020-й. Ціна акцій Apple зросла на 84%. Такий стрибок пов'язують з останньою моделлю iPhone і популярних інших гаджетів і сервісів компанії у користувачів, які працювали і навчалися дистанційно.