UA / RU
Підтримати ZN.ua

Apple представила iPad Pro з процесором М1

У компанії стверджують, що новий планшет в 75 разів швидший за пристрої першого покоління.

Компанія Apple на весняній презентації представила новий планшет iPad Pro, який вона обладнала процесором М1. Раніше під керуванням цього процесора працювали тільки комп'ютери і планшети Mac.

Крім того, новий планшет підтримує роботу мереж п'ятого покоління 5G. У компанії стверджують, що за допомогою iPad Pro користувачі зможуть підключатися до відеодзвінків і вести трансляції «де б вони не знаходилися».

В Apple стверджують, що новий iPad Pro в 75 разів швидший, ніж пристрій першого покоління. Користувачі також зможуть користуватися ним весь день без підзарядки. Пристрої будуть випущені в двох варіантах: з діагоналлю 11 і 12,9 дюйма.

Більша модель планшета оснащена новим Liquid Retina XDR дисплеєм діагоналлю 12,9 дюйма, який повинен забезпечити неймовірну чіткість і яскравість зображення.

Планшет оснащений ширококутною 12-мегапіксельною камерою. Крім того, камера нового пристрою відстежує користувача під час дзвінка, переміщаючись за ним і постійно залишаючи в центрі кадру. Ця фішка отримала назву Center Stage.

Передзамовлення на планшет відкриється 30 квітня, а продажі почнуться в другій половині травня. Модель з дисплеєм діагоналлю 11 дюймів буде коштувати від 799 доларів, а планшет з дисплеєм Liquid Retina XDR діагоналлю 12,9 дюйма обійдеться мінімум в 1099 доларів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Apple

Читайте також: Apple досліджує можливість діагностики коронавірусу і грипу за допомогою розумних годинників

На цій же презентації Apple представила мітку для пошуку втрачених речей AirTag.