UA / RU
Підтримати ZN.ua

Apple може купити студію Disney – аналітик

На рахунках компанії на даний момент знаходиться 200 мільярдів доларів.

Аналітик RBC Стівен Кохолл заявив про те, що компанія Apple може використати кошти, які зберігаються на її рахунках, для покупки студії Disney. На даний момент на рахунках компанії знаходиться 200 мільярдів доларів, а купівля Disney може бути дуже вигідною інвестицією, повідомляє Business Insider.

Як підкреслює видання, в сучасному світі на чільному місці стоїть контент, і основні гравці на ринку ведуть боротьбу за уподобання глядачів. Disney ж є виробником найбільш якісного контенту. Мультфільм студії "Холодне серце" є найкасовішим мультфільмом всіх часів.

Крім того, з топ-10 найкасовіших фільмів 2016 року п'ять були зняті Disney. У їхнє число входить "Перший месник: Протистояння", який зібрав у прокаті 1,53 мільярда доларів, а також "Зоотрополіс", "У пошуках Дорі", "Книга джунглів" і "Бунтар-один: Зоряні війни. Історії".

Раніше повідомлялося про те, що Apple заявила про зростання виручки вперше за чотири квартали, що стало можливим, зокрема, завдяки попиту на нові моделі iPhone. Виручка компанії в першому кварталі 2017 фінансового року збільшилася на 3% до рекордних 78,4 мільярдів доларів.