UA / RU
Підтримати ZN.ua

Apple анонсувала оновлення до iOS 18 з новими можливостями ШІ та більш персоналізованим домашнім екраном

Оновлення програмного забезпечення анонсоване на цю осінь

Приклад зміни кольору іконок у iOS 18

Приклад зміни кольору іконок у iOS 18

10 червня віце-президент Apple з програмного забезпечення Крейг Федерігі анонсував велике оновлення програмного забезпечення для iPhone – iOS 18. Заявлене оновлення відбувається невдовзі після оголошення про угоду між Apple та OpenAI щодо використання чат-боту на основі штучного інтелекту ChatGPT у смартфонах iPhone.

«Як і очікувалося, в iOS 18 основна увага приділяється штучному інтелекту та генеративним функціям штучного інтелекту. Як і iPad та Mac, iPhone отримають функцію Apple Intelligence, коли вийде нове оновлення програмного забезпечення цієї осені. Apple позиціонує це як важливий момент, обіцяючи, що нові комплексні функції штучного інтелекту допоможуть вам надсилати електронні листи, заощаджувати час і виражати себе за допомогою простих у використанні підказок», – повідомляє The Verge.

Читайте також: Apple представила нові iPad Air та iPad Pro

Які зміни анонсує Apple із оновленням до iOS 18

Читайте також: Apple видалила WhatsApp і Telegram з китайського AppStore на вимогу Пекіна

Що стосується функцій штучного інтелекту:

Читайте також: ЄС оштрафував Apple на два мільярди доларів

Нагадаємо, Apple планує почати масове виробництво розкладних смартфонів iPhone та гібридів MacBook і iPad у найближчі два роки. Згідно з повідомленням журналістів, 20.3-дюймовий складаний гібрид має побачити світ наприкінці 2025 року, а складаний смартфон – наприкінці 2026 року.