UA / RU
Підтримати ZN.ua

13-річний підліток з Індії створив додаток для криптовалют

Він пройшов кілька онлайн-курсів в минулому році, поки школа була закрита на карантин.

13-річний школяр з Індії Гаджеш Наік з міста Панаджі за карантин створив додатки для криптовалюти повідомляє Bitcoinist. Він написав код самостійно і зробив додатки PolyGaj і StableGaj, які розробив в мережі Polygon network.

Під час торішнього жорсткого локдауну всі навчальні заклади в Індії були закриті, тому Гаджеш Наік вирішив використати цей час з користю. Він пройшов кілька онлайн-курсів по криптовалюті та блокчейну.

До цього підліток почав вивчати мови програмування в вісім років. І з того моменту він уже вивчив Java, Javascript, C ++ і Solidity. Його інтерес до блокчейну виник у 2018 році, коли він відвідав міжнародний конгрес блокчейнів.

Читайте також: Картину Бенксі продали за криптовалюту майже втричі дорожче за очікуване

Після цього хлопець вирішив, що йому цікаво самому створити додаток для криптовалюти. І він написав цілих два.

PolyGaj - це децентралізована фінансова платформа і платформа для невзаємозамінних токенів NFT, а StableGaj - це по суті біржа, яка дозволяє обмінювати деякі монети в мережі Polygon.

Крім цього, у 13-річного підлітка є бажання ділитися своїми знаннями, тому він створив і веде YouTube-канал, де розповідає про криптовалюту й блокчейн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Ще він часто виступає на різних лекціях та заходах щодо цих двох тем. На його канал на YouTube підписано понад 12 000 людей, а в Twitter у нього 22 000 фоловерів.

Нагадаємо, що Bitcoin виріс вище 45 тисяч доларів. За словами аналітиків на ринок повернувся оптимізм, тому вони прогнозують зростання вартості криптовалюти.