UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ на фронті ліквідували титулованого російського каратиста

Окупанта було вбито.

Генерального секретаря Федерації карате кіокушин Росії Сергія Увицького було ліквідовано Збройними силами України, повідомляє офіційний сайт ФКР.

Повідомляється, що 41-річний Увицький загинув "під час виконання бойового завдання" на Донбасі. Він був чемпіоном Європи 2010 року, срібним призером кубка в Японії та абсолютного чемпіонату Європи, чемпіоном та багаторазовим призером першостей Росії.

На війні в Україні Увицький перебував у так званому добровольчому загоні Російський союз бойових мистецтв (РСБІ) "Союз", який був створений у грудні минулого року, а до нього увійшли багато російських представників бойових мистецтв.

Нагадаємо, що з весни 2014 року бойові дії в Україні велися на окремих територіях Донецької та Луганської областей, на яких сепаратисти за підтримки Росії проголосили так звані "ДНР і "ЛНР".

24 лютого минулого року президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Читайте також: Український каратист вирвався з окупації на Харківщині та виграв престижний турнір

Раніше повідомлялося про те, що на війні з Росією загинув відомий український тренер з боксу.