UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Зоря" упустила перемогу над "Олександрією" та залишилася позаду "Динамо"

Команди видали видовищний матч з двома пенальті.

У неділю, 5 липня, в Запоріжжі в рамках 29-го туру української Прем'єр-ліги зустрічалися луганська "Зоря" та "Олександрія" - матч завершився з рахунком 2: 2.

У першому таймі команди забили по одному голу - відзначилися Хомченовський та Лучкевич. У другому таймі "Зоря" заробила пенальті, який результативно виконав Юрченко.

Ближче до кінця гри Абу Ханна вів боротьбу з суперником у штрафному "Зорі", а суддя Монзуль переглянула повтор та призначила пенальті в ворота луганчан. Третьяков в точки зрівняв рахунок та приніс гостям одне очко.

"Зоря" - "Олександрія" - 2:2
Голи: Хомченовський, 45, Юрченко, 54 (пен.) - Лучкевич, 18, Третьяков, 77 (пен.)

"Зоря": Мацапура, Тимчик (Лєднєв, 78), Вернидуб (Абу Ханна, 62), Чеберко, Михайличенко, Іванісеня, Хомченовський, Юрченко, Кочергін, Громов (Перович, 78), Кабаєв

"Олександрія": Паньків, Пашаєв (Мірошниченко, 46), Дубра, Бабогло, Вантух, Банада, Бухал (Гордієнко, 69), Грицук, Лучкевич (Задерака, 82), Безбородько (Шастал, 46), Третьяков (Сітало, 89)

Попередження: Чеберко, Абу Ханна - Безбородько, Банада, Паньків

"Зоря" залишилася четвертою в турнірній таблиці Прем'єр-ліги. Команда Віктора Скрипника відстає від "Динамо" на один бал.

В іншому матчі дня "Дніпро-1" обіграв "Олімпік" завдяки голам Супряги та Булеци.

Читайте також: "Зоря" - "Олександрія" 2:2: огляд матчу, відео голів

Раніше повідомлялося про те, що "Десна" забила п'ять голів "Колосу".