UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Зоря" розгромно програла "Ромі" і не зіграє у плей-офф Ліги конференцій

Луганці не зуміли нав'язати боротьбу грізному супернику.

У четвер, 25 листопада, у Римі на "Стадіо Олімпіко" в рамках 5-го туру групового етапу Ліги конференцій місцева "Рома" приймала луганську "Зорю".

Римляни не зазнали жодних проблем проти українського клубу, здобувши впевнену перемогу з рахунком 4:0. Голами у складі господарів відзначилися Перес, Дзаньоло та Абрахам (дубль).

"Рома" - "Зоря" - 4:0

Голи: Перес, 14, Дзаньоло, 33, Абрахам, 46, 75

"Рома": Патрісіу, Манчіні, Смоллінг (Ібаньєс, 70), Кумбулла, Карсдорп, Верету, Мхітарян (Міссорі, 78), Ель-Шаараві (Залевські, 69), Перес, Абрахам (Майораль, 76), Дзаньоло (Шомуродов, 70).

"Зоря": Мацапура, Фаворов, Вернідуб, Імереков, Жуніньо (Снурніцин, 71), Сайядманеш (Фрімпонг, 83), Булеца (Кристіан, 82), Цвек, Кабаєв, Громов, Шахаб (Гладкий, 46).

Попередження: Карсдорп, Манчіні.

На 41-й хвилині Жордан Верету ("Рома") не забив пенальті (воротар).

В іншому матчі групи норвезький "Буде-Глімт" обіграв софійський ЦСКА (2:0) і залишив "Зорю" навіть без математичних шансів на вихід із групи.

Таким чином, бронзовий призер УПЛ із шістьма очками вже точно не підніметься вище за третє місце в квартеті. У заключному поєдинку "Зоря" 9 грудня у Запоріжжі зіграє проти "Буде-Глімту".

Нагадаємо, "Зоря" потрапила до Ліги конференцій, поступившись у кваліфікації Ліги Європи австрійському "Рапіду".

Ліга конференцій - новий турнір під егідою УЄФА, який йде третім за престижем слідом за Лігою чемпіонів та Лігою Європи. Переможець турніру отримає путівку до наступного розіграшу Ліги Європи.

Читайте також: Україна вперше за 14 років залишилася без плей-офф Ліги чемпіонів або Ліги Європи

Раніше повідомлялося про те, що "Зоря" здобула другу поспіль перемогу в Лізі конференцій.