UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зіркового футболіста "Баварії" звинуватили у жорстокому поводженні з тваринами

Томас Мюллер опинився у центрі скандалу.

Знаменитого футболіста мюнхенської "Баварії" та збірної Німеччини Томаса Мюллера звинуватили у жорстокому поводженні з тваринами.

Мюллер зазнав різкої критики з боку благодійної організації захисту прав тварин Peta після того, як з'ясувалося, що жеребець Д'Аві на прізвисько Дейв отримав травму при підготовці до сезону розмноження.

"Жахливо, що самозвані любителі коней примушують тварин, які перебувають під їхньою опікою, до неприродних статевих актів, щоб отримати від них максимальний прибуток. Травм, які кінь отримав під наглядом Лізи та Томаса Мюллер, можна було уникнути, вони були зайвими", - наводить слова представника Peta Яни Хогер SPORT1.

Зазначимо, що Мюллер та його дружина Ліза керують кінною фермою Gut Wettlkam та беруть 200 євро за дозу замороженої кінської сперми.

Мюллер є найтитулованішим німецьким футболістом в історії. Він є 10-разовим переможцем Бундесліги, 6-кратним володарем Кубка Німеччини, а також дворазовим переможцем Ліги чемпіонів у складі "Баварії". У складі збірної Німеччини Томас виграв чемпіонат світу 2014 року.

Читайте також: Перспективний легіонер "Динамо" зацікавив "Баварію"

Раніше повідомлялося про те, що відомий футболіст побив свою кішку.