UA / RU
Підтримати ZN.ua

Збірна України збереться лише у вересні - влітку товариських матчів не буде

Михайло Фоменко вважає, що грати тоді, коли у футболістів його команди буде відпустка, нелогічно. Наступний контрольний матч "синьо-жовті" проведуть лише за кілька днів до старту відбіркового циклу Євро-2016.

Збірна України не буде проводити товариських зустрічей у травні і червні нинішнього року, коли провідні збірні запланували підготовку до чемпіонату світу у Бразилії.

За словами представників компанії "Україна Футбол Інтернешнл", яка займається організацією спарингів збірної, Федерація футболу країни відмовилася від ідеї провести турне Південною Америкою, заплановане з 30 травня по 6 червня. У цей період планували зіграти з учасниками світового форуму - Чилі, Колумбією і Кореєю.

Судячи з усього, в Уфі керувалися думкою головного тренера збірної Михайла Фоменка, який розповів, що не бачить сенсу грати товариські матчі під час відпустки у футболістів.

Повідомляється, що швидше за все, не відбудуться зустрічі з командами Парагваю, Румунії, Алжиру, Китаю та Ірландії, які розглядалися як резервний варіант.

Найближчий же спаринг "синьо-жовті" проведуть тільки 2 вересня - за шість днів до старту української збірної у кваліфікації чемпіонату Європи-2016 проти Словаччини.

Нагадаємо, що 5 березня українці зіграли товариський матч зі збірною США, перемігши учасника ЧС-2014 2:0. !zn

Читайте також:

Фоменко просив українських футболістів перемогти США в ім'я єдності

Збірна України, як і раніше випереджає Росію в рейтингу ФІФА

У ФФУ заявили про єдність українського чемпіонату: кримських команд у чемпіонаті РФ не буде