UA / RU
Підтримати ZN.ua

Збірна України перед битвою з Іспанією відвідала поранених бійців АТО в госпіталі

Українські футболісти Анатолій Тимощук, Руслан Ротань і інші принесли подарунки військовим, які проходять лікування у київському госпіталі.

© ФФУ
© ФФУ
© ФФУ
© ФФУ
© ФФУ
Гравці збірної України відвідали поранених бійців

Гравці збірної України відвідали поранених бійців

Футболісти збірної України відвідали поранених бійців АТО в головному військовому клиничном госпіталі в Києві. Перед від'їздом в іспанську Севілью, де відбудеться матч 5-го туру відбірного турніру Євро-2016, українці Анатолій Тимощук, Руслан Ротань, Артем Федецький, Микита Бурда, Андрій П'ятов, а також тренер воротарів Юрій Сивуха принесли солдатам подарунки і просто проявили до них так необхідне в подібні моменти увагу.

Лідер "синьо-жовтих", півзахисник Руслан Ротань запросив всіх бійців на матчі національної команди і "Дніпра", зазначивши, що це лише невелика частинка подяки, яку вони можуть висловити героям, не жалеющим свого життя за свободу і незалежність України.

Кожен із футболістів збірної поспілкувався з пораненими, гравці подарували кожному з них набори сувенірів - ігрові футболки, шарфи, вимпели збірної.

Збірна України зіграє з Іспанією в Севільї 27 березня, після чого 31-го числа проведе товариський матч з Латвією у Львові.