UA / RU
Підтримати ZN.ua

Збірна України має перші втрати

Збори національної команди України в Конча-Заспі залишив захисник "Дніпра" Віталій Мандзюк.

Захисник "Дніпра" Віталій Мандзюк залишив розташування збірної України, яка в ці дні готується до двох матчів - товариського з Камеруном і відбіркового до ЧС-2014 проти Чорногорії.

Як повідомляє dynamo.kiev.ua, у футболіста - рецидив старої травми. Заключні матчі чемпіонату української Прем'єр-ліги Мандзюк грав "на уколах". Вже завтра захисник вилетить до Німеччини на консультацію.

Між тим, динамівець Денис Гармаш, який у грі проти "Металіста" отримав перелом ребра, поки тренується "без фізичного контакту". Його участь у спарингу з Камеруном під питанням. Проте всі інші динамівці, в тому числі і раніше травмовані Євген Селін та Роман Безус, працюють без обмежень.

Нагадаємо, що з початкового списку Михайло Фоменко з аналогічної причини вибув нападник Марко Девіч - замість нього в збірну викликаний гравець ФК "Севастополь" Олександр Ковпак. Також виклик у національну команду отримав футболіст "Кривбасу" Денис Дедечко.

Нагадаємо, що товариський матч з Камеруном відбудеться 2 червня в Києві на НСК "Олімпійський". З Чорногорією українці зіграють 7 червня в Подгориці. !zn

Читайте також:

Новачок "Фіорентини" українець Яковенко сподівається привернути увагу тренерів збірної

Україна зіграє з Англією в Києві, а з Польщею - у Харкові

Щаслива для українців "Львів-Арена" прийме два матчі збірної в 2013 році