UA / RU
Підтримати ZN.ua

Збірна України зіграла внічию з Ірландією у Лізі націй

Українці вперше втратили очки у новому сезоні турніру.

У вівторок, 14 червня, у польському місті Лодзь збірна України приймала Ірландію у рамках Ліги націй сезону-2022/23.

У першому таймі українці діяли досить повільно та створили мінімум небезпечних моментів. Варто відзначити удари Малиновського та Миколенка, з якими впорався голкіпер.

При цьому Ірландії вдалося скористатися своїм шансом. Коллінз здійснив перехоплення, після чого обійшов кількох гравців, вийшов на побачення з дебютантом Різником і відправив м'яч у нижній кут воріт.

На старті другого тайму збірна України зрівняла рахунок. Ярмоленко на фланзі накрутив захисника і віддав пас уздовж воріт, після чого Довбик відправив м'яч у сітку.

Ірландці надійно оборонялися, а Петраков намагався загострити гру замінами, та забити переможний гол українцям так і не вдалося.

Україна - Ірландія - 1:1

Голи: Довбик, 47 - Коллінз, 31

Україна: Різник, Караваєв, Забарний, Матвієнко (Попов, 72), Миколенко, Маліновський (Мудрик, 28), Сидорчук, Зінченко, Ярмоленко, Довбик (Сікан, 73), Шапаренко

Ірландія: Келлегер, Коллінз, О’Ши, Леніген, Макклін, Браун, Каллен, Моламбі (Гендрік, 67), Гоган (Робінсон, 56), Перротт (Огбене, 80), Найт (Гурігейн, 67)

Попередження: Забарний, Ярмоленко, Зінченко - Браун, Леніген

Відео голу Коллінза

Відео голу Довбика

Нагадаємо, у першому матчі нового сезону турніру українці обіграли Ірландію на виїзді з рахунком 1:0, після чого у Польщі розгромили Вірменію - 3:0. Збірна України посідає перше місце у групі 1 Ліги B, набравши 7 очок.

Наступний матч українці проведуть 21 вересня на виїзді проти Шотландії.

Читайте також: Збірна України в Лізі націй-2022/23: результати всіх матчів, положення у групі

Раніше повідомлялося про те, що кар'єру у збірній України завершив Андрій Пятов.