UA / RU
Підтримати ZN.ua

Запорізький "Металург" погасив борги по зарплаті перед співробітниками

При цьому про футболістів мови поки не йде.

Запорізький "Металург" погасив заборгованість по зарплаті перед працівниками клубу. Така заява з'явилася на офіційному сайті "Металурга" і стала першим повідомленням від клубу в 2016-му році.

"Утворилася заборгованість по заробітній платі, яка була повністю погашена 29 січня поточного року перед усіма співробітниками Громадської організації ФК "Металург", а 18 лютого була виплачена заборгованість за вересень і першу половину жовтня 2015 року 146 співробітникам ТОВ ПФК "Металург-Запоріжжя", які звернулися із заявами в комісію по трудових спорах".

"Зобов'язання, взяті на себе ФК "Металург", виконуються. ФК "Металург" пам'ятає про тих, хто свого часу працював на благо клубу, і виконує дану обіцянку, докладаючи максимум зусиль до якнайшвидшого погашення всіх заборгованостей перед колишніми працівниками", - говориться заява.

Нагадаємо, що "Металург" так і не знайшов інвестора і ймовірність старту команди у другій частині сезону дорівнює нулю. При цьому тренерський штаб на чолі з Анатолієм Чанцевим і всі футболісти вже розірвали контракти з клубом.

Читайте також: "Зоря" підписала екс-нападника запорізького "Металурга"

Варто відзначити, що робоча група з порятунку клубу розглядає варіант переводу першої команди в Другу лігу чемпіонату України.