UA / RU
Підтримати ZN.ua

Замість матчів за збірну України Марко Девіч зіграє весілля у Сербії

Український серб пропустить найближчі ігри збірної через травму, що дасть йому можливість залагодити важливі сімейні питання.

Як повідомляє "Спорт-Експрес" з посиланням на прес-службу "Металіста", нападник харківської команди не зможе допомогти збірній України в товариському матчі проти Камеруну і поєдинку відбіркового циклу ЧС-2014 з Чорногорією.

"Вже не тренуюся з "Металістом" через травму, тому не зможу взяти участь у найближчих матчах збірної. Скориставшись цим, я зіграю весілля 2 червня. Пройде воно у Белграді: спочатку з дружиною йдемо до церкви, а потім будемо святкувати в ресторані", - розповів Девіч.

Таким чином, на сьогоднішній день у розпорядженні головного тренера збірної Михайла Фоменка залишилося троє нападників - Євген Селезньов і Роман Зозуля з "Дніпра", а також форвард київського "Арсеналу" Володимир Гоменюк.

Зазначимо, що натуралізований серб Марко Девіч вперше зіграв у футболці збірної України в листопаді 2008 року, коли Олексій Михайличенко випустив нападника у другому таймі контрольного матчу з Норвегією - тоді українці відсвяткували перемогу 1:0.

Всього Девіч провів 29 поєдинків за українську команду, забивши в них 2 голи. У нинішньому сезоні Девіч виступав у донецькому "Шахтарі", а в зимове міжсезоння повернувся до Харкова, де допоміг "Металісту" завоювати перші в історії срібні нагороди чемпіонату України. !zn

Читайте також:

Україна зіграє з Англією в Києві, а з Польщею - у Харкові

Щаслива для українців "Львів-Арена" прийме два матчі збірної в 2013 році

Україна показала найбільший прогрес серед провідних збірних у рейтингу ФІФА