UA / RU
Підтримати ZN.ua

За "Шахтар" в матчі з "Реалом" можуть зіграти гравці молодіжної команди

У донецькому клубі стався спалах коронавірусу.

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру повідомив про те, що в матчі Ліги чемпіонів протии мадридського "Реала" за донеччан можуть зіграти гравці молодіжної команди.

"На даний момент ми в дуже важкій ситуації. Вірус атакував нас дуже жорстко. У нас було все сплановано, але зараз слідувати плану ми не зможемо. На даний момент не знаємо, хто з інфікованих футболістів відновиться через 10 днів. Навіть якщо деякі й повернуться, у нас залишиться лише два дні до поєдинку з "Реалом". Тому дуже складно зараз про щось говорити - все відбувається ось так.

Ми не робимо з себе жертв, але дуже засмучені ситуацією. У нас 70 футболістів, які можуть грати: це перша команда, дубль і U-19. Вибір дуже великий. Потрібно грати, і ми будемо це робити. Зараз ми переживаємо пандемію, ситуація важка. Слава Богу, нам є чим на неї відповісти", - наводить слова Каштру прес-служба донеччан.

Нагадаємо, 4 жовтня після матчу з "Десною" воротар донецького "Шахтаря" Андрій Пятов і півзахисник Тарас Степаненко отримали позитивні результати тестів на коронавірус, а клуб пішов на самоізоляцію.

Пізніше генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін повідомив про нові випадки зараження коронавірусом в донецькому клубі. За результатами нових тестів були виявлені випадки захворювання COVID-19 серед 9 гравців і 9 співробітників "Шахтаря".

17 жовтня "Шахтар" в УПЛ повинен зустрітися з ФК "Львів", а вже через чотири дні зіграти в Лізі чемпіонів на виїзді проти мадридського "Реала".

Читайте також: Шевченко довикликав в збірну футболістів "Шахтаря"

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" провів тренування під час спалаху коронавірусу в клубі.