UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ярмоленко залікував травму і буде працювати в загальній групі

Лідер "Динамо" розпочинає повноцінну підготовку до матчу проти "Манчестер Сіті".

Андрій Ярмоленко повністю відновився після травми, отриманої в матчі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Маккабі", повідомляє офіційний сайт "Динамо".

На першому підготовчому зборі "Динамо", який проходив в Іспанії, Ярмоленко працював за прописаною клубними лікарями індивідуальною програмою. У Київ лідер "Динамо" повернувся без будь-яких проблем, які можуть обмежити його роботу на другому етапі підготовки до весняної частини сезону. Тому далі Ярмоленко буде працювати вже в загальній групі.

Що стосується Олександра Рибки, який переніс операцію на коліні, то він поки не знає, чи відправиться з командою на другий збір. "Зараз в тренажерному залі виконую всі вправи, повним ходом даю необхідне навантаження на ногу без будь-яких обмежень, лише біговою роботою поки не займаюся. Вже нічого не турбує, так що сподіваюся, що на другому зборі вже буду нормально працювати. Начебто, повинен їхати до Іспанії з командою, але остаточне рішення за тренерами", - підкреслив Рибка.

Читайте також: "Дніпро" не став продовжувати контракт з травмованим Федорчуком

Нагадаємо, раніше стало відомо, що як мінімум на два місяці "Динамо" залишиться без Миколи Морозюка, який травмувався на першому зборі команди.