UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ярмоленко став причиною занепокоєння для європейських топ-клубів

Трансфер українського футболіста хочуть здійснити не тільки в Італії, але і на Туманному Альбіоні. Втім, поки що динамівець спокійно готується до нового сезону в розташуваннs своєї команди.

Півзахисник і нападник "Динамо" Андрій Ярмоленко поступово стає найбільш популярним і бажаним українським гравцем у провідних європейських клубах.

Слідом за півзахисником "Дніпра" Євгеном Коноплянкою інтерес до Ярмоленка виявляє низка англійських та італійських клубів.

Стало відомо, що в Англії готові придбати українського атакуючого футболіста чинний чемпіон "Манчестер Сіті" і лондонський "Челсі", в Італії ж цікавляться динамівцем у "Ромі".

Як повідомляє офіційний сайт італійського журналіста Джанлукі ді Марція, "вовки" запропонували за українця 15 мільйонів євро плюс бонуси. З Києва найближчим часом чекають на відповідь, хоча навряд чи вона буде позитивною, адже трансфер футболіста оцінюється у 25 мільйонів євро. Тим не менше, переговори розпочато.

Раніше британська преса повідомляла про те, що переговори щодо трансферу динамівського півзахисника почали і в "Челсі", який планував покупку киянина ще взимку, а "Мансіті" готовий викласти за Ярмоленка 15 мільйонів фунтів.

Нагадаємо, в минулому сезоні Ярмоленко став одним з кращих бомбардирів "Динамо" у Прем'єр-лізі та єврокубках. Так, в українському чемпіонаті на його рахунку 12 голів і 6 передач в 26 іграх, в Лізі Європи - 5 голів і три паси у 9 поєдинках. !zn

Читайте також:

Ребров пообіцяв, що на тренуваннях його футболісти будуть багато бігати, але з м'ячем

Замість італійської Серії А український футболіст відправився в чемпіонат Нідерландів

Екс-тренер збірної України упевнений, що Коноплянці слід їхати в топ-клуб прямо зараз

Колумбійська зірка Фалькао лікує травму і готує перехід в "Реал"