UA / RU
Підтримати ZN.ua

Володимир Кличко і Джошуа знову зустрілися в Лондоні

Боксери беруть участь у зйомках документального фільму.

Легендарний український боксер Володимир Кличко (64-5, 53 КО) знову зустрівся на "Уемблі" з чинним володарем титулів за версіями WBA Super, WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО). Про це у своєму Twitter повідомив українець. Спортсмени візьмуть участь у зйомках документального фільму про їх поєдинок, який відбувся в квітні минулого року.

"Сьогодні Ентоні Джошуа і я знову зустрічаємося на стадіоні "Уемблі", щоб зняти документальний фільм, який ви можете побачити 9 травня на BBC1. 100% доходів від кінофільму будуть пожертвувані на благодійні цілі для підтримки освіти і спорту", - написав Кличко.

Нагадаємо, поєдинок Джошуа – Кличко відбувся 29 квітня 2017 року в Лондоні на стадіоні "Уемблі". Джошуа побував в нокдауні, але в підсумку зумів повернутися в бій і нокаутувати Кличка-молодшого в одинадцятому раунді.

У контракті боксерів був прописаний пункт про реванш, однак Кличко прийняв рішення повісити рукавички на цвях.

Зазначимо, що п'ятий раунд бою Кличко – Джошуа був визнаний найкращим в 2017 році за версією ESPN, бій Кличко – Джошуа був визнаний найкращим в 2017 році за версією HBO, а аперкот у бою Кличко – Джошуа назвали ударом року за версією HBO.

Раніше повідомлялося про те, що Джошуа має намір зробити Володимира Кличка своїм тренером.