UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Битиметься за свою країну": відомий боксер оцінив шанси Усика в реванші з Джошуа

Ріккі Хаттон зазначив, що український боксер зараз більше думає про війну, ніж про майбутній бій.

Екс-чемпіон світу у двох дивізіонах Ріккі Хаттон поділився думками про майбутній реванш між чемпіоном WBA, WBO, IBF, IBO у надважкій вазі Олександром Усиком (19-0, 13 КО) та британцем Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).

"Важко сказати, хто буде більшою загрозою в цьому поєдинку. Ми протягом багатьох років бачили, на що здатен Усик. Ми бачили його домінування у важкій вазі й те, що він зробив з Джошуа минулого року.

Але зараз бентежний час для Усика та його співвітчизників. Бокс - це останнє, про що він думає. Йому буде важко вийти та побитися з Ентоні Джошуа.

Джошуа потрібно бути готовим до реваншу, тому що Усик битиметься за свою країну, щоб надіслати правильне послання. Дуже багато чого відбувається в головах обох бійців", - цитує Хаттона Tribuna.com з посиланням на Metro.

Нагадаємо, 25 вересня минулого року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів та відібрав у британця всі його титули.

Усик повернувся до України і вступив до територіальної оборони після початку військового вторгнення Росії. Пізніше стало відомо, що чемпіон світу залишив Україну для підготовки до реваншу проти британця.

Читайте також: Усик вперше прокоментував свій від'їзд з України заради бою проти Джошуа

Раніше повідомлялося про те, що Усик після бою з Джошуа повернеться захищати Україну.