UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україні все-таки покажуть матчі ЧС-2018

Трансляцію матчів буде вести телеканал Інтер.

Українські шанувальники футболу зможуть побачити матчі мундіалю на своїх телеекранах, повідомляє Football.ua.

Як стало відомо порталу, матчі Чемпіонату світу-2018 буде транслювати телеканал Інтер.

Раніше повідомлялося, що Національна громадська телекомпанія України (НОТУ) вирішила не транслювати Чемпіонат світу з футболу, який відбудеться влітку цього року в Москві.

Також повідомлялося, що міністр молоді та спорту України Ігор Жданов закликав українських уболівальників не їхати в україну на Чемпіонат світу з футболу, який відбудеться влітку цього року, а Президент України Петро Порошенко запропонував футбольним фанатам самостійно вирішити, чи варто їм їхати на чемпіонат світу, який проводить країна, визнана світом агресором.

1 лютого Федерація футболу України офіційно підтвердила, що не буде проводити акредитацію українських журналістів для висвітлення фінальної частини ЧС-2018 в Росії. У той же час низка українських журналістів отримали акредитацію на чемпіонат світу 2018 року з футболу в Росії безпосередньо через ФІФА.

Також ФФУ відмовилася від своєї квоти на придбання квитків на матчі ЧС-2018.

В кінці січня Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Україна веде переговори з федераціями футболу і фанатськими організаціями про можливість бойкоту Чемпіонату світу з футболу в 2018 році в РФ або про протести в рамках заходу.