UA / RU
Підтримати ZN.ua

В "Шахтарі" і "Динамо" прокоментували результати жеребкування Ліги Європи

Українські команди дізналися своїх суперників.

Представники київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" прокоментували результати жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи.

За її результатами "Шахтар" зіграє проти ізраїльського "Маккабі", а "Динамо" зустрінеться з бельгійським "Брюгге".

"Наш суперник вийшов з другого місця в групі після "Вільярреала". На даний момент в своєму чемпіонаті вони знаходяться на п'ятому місці, в чотирьох очках від лідера команди. Я ніколи не розглядаю суперників по позиції в турнірній таблиці - це статистика. "Маккабі" - складна команда, але я думаю, що ми також будемо складні для них. Знаю, що у них хороші футболісти, наприклад, в Лізі націй ми бачили відмінну команду. І в той же час в топ-п'ятірку Європи вони не входять. Це може змусити людей недооцінювати суперника", - наводить слова головного тренера "Шахтаря" Каштру прес-служба донеччан.

"Ми задоволені жеребкуванням. Найголовніше наше питання: як ми зіграємо? Якщо зіграємо, недооцінивши суперника, подумавши, що буде легко, то це буде проблемою для нас. Сподіваюся, футболісти будуть тримати це в розумі і покажуть хорошу гру. Якщо ми не пройдемо, то уболівальники нам цього не пробачать. ми повинні вигравати цей турнір. якщо в минулому сезоні дійшли до півфіналу, то тепер потрібно зробити ще один ривок, ще один крок - в фінал", - повідомив гендиректор "гірників" Сергій Палкін.

"Хороший жереб. Ми досить непогано знаємо "Брюгге", з моменту нашої зустрічі в серпні минулого року у них особливо нічого не змінилося. А про силу суперника і говорити не варто, оскільки це діючий чемпіон Бельгії, та й зараз йде в лідерах чемпіонату країни. Можу сказати, що у "Брюгге" дуже хороша команда, двічі обіграли "Зеніт". Якби в виїзному матчі з "Лаціо" їм трохи більше пощастило в самій кінцівці, коли м'яч влучив у поперечину, то і зовсім могли вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. Так що, впевнений, попереду у нас цікаве протистояння", - наводить слова півзахисника" Динамо "Віталія Буяльського прес-служба киян.

Матчі першої стадії плей-офф турніру пройдуть 18 і 25 лютого.

Читайте також: "Шахтар" і "Динамо" дізналися суперників в плей-офф Ліги Європи

Раніше були названі можливі місця зимових зборів "Шахтаря" і "Динамо" під час коронавірусу.