UA / RU
Підтримати ZN.ua

Усик проведе три бої перед переходом в суперважку вагу

Імена суперників поки невідомі.

Чемпіон світу за версіями WBO і WBC у важкій вазі Олександр Усик (14-0, 12 КО) проведе мінімум три бої перед переходом в суперважку вагу.

"Мій промоутер Егіс Клімас сказав, що після фіналу WBSS мене чекає мінімум три бої перед переходом в суперважку вагу. Я б з задоволенням побоксувал і з Девідом Хеєм і Тоні Белью. Тому що хлопці досить круті.

Хей взагалі абсолютним чемпіоном у крузерах був. У Тоні пояс WBC – він чемпіон світу "на канікулах". І Хей ще був чемпіоном WBA в хевівейті. Так що з обома було б цікаво зустрітися. Але я думаю, що ці бої не зможуть відбутися у крузерах. Це вже будуть поєдинки в суперважкій ваговій категорії", - повідомив Усик.

Також український боксер розповів про те, скільки боїв йому потрібно, щоб підготуватися до поєдинку з Джошуа.

"Думаю, треба, як мінімум, провести парочку хороших боїв у суперах – не з "лівими" хлопцями. З тими ж Хеєм, Белью, ще з кимось. А потім вже можна і про Ентоні розмовляти. Спочатку треба себе "розкачати" в хевівейті", - додав Усик.

Свій останній бій Усик провів 27 січня, в Ризі, де відбувся півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії проти Майриса Брієдіса.

Бій вийшов складним для обох боксерів, але в підсумку судді віддали перемогу Усику - українець заволодів двома титулами і виступить у фіналі турніру, де 11 травня зустрінеться проти володаря поясів WBA і IBF росіянина Мурата Гассієва (26-0, 19 КО).

Переможець фінального бою об'єднає у своїх руках титули чемпіона світу за версіями чотирьох організацій (WBC, WBO, WBA, IBF у важкій вазі і отримає чек на 10 мільйонів доларів.

Раніше повідомлялося про те, що Усик почав підготовку до бою з Гассієвим.