UA / RU
Підтримати ZN.ua

Усик прийняв виклик борця Грицая на бій

Боксер хоче зустрітися у рингу.

Український суперважковаговик Олександр Усик прийняв виклик на бій борця вільного стилю Богдана Грицая.

Усик у своєму Instagram заявив про те, що має намір битися з Грицаєм не за правилами боїв без правил, а за правилами боксу.

"З'явився ще один хлопець, потрібно віддати належне. Він наважився і записав відео, респект. Тепер потрібно домовитися, де ми будемо боксувати і на яких умовах. Бої без правил – це не моя стихія, хоча в ній теж можна спробувати, але я живу за правилами. Так що друзі, якщо хтось хоче у ринг – ласкаво просимо. Але тільки ви повинні пройти медогляд, що лікар дає вам дозвіл. І в цьому випадку ми будемо ретельно вибирати, з ким боксувати, а з ким ні.

Друг мій, хоча ні, ти ніякий мені не друг. Звичайний громадянин. Хочеш бій – ти кинув мені виклик і кинув у мене рукавичку. Я вибираю зброю: ринг, бокс. Мені не потрібні бої без правил, я живу за правилами", - сказав Усик.

Нагадаємо, спочатку Усик записав звернення до "диванних експертів" у форматі гумористичного ролика, в кінці якого він відправив свого критика в нокаут. Після цього Грицай звернувся до Усика, викликавши його на бій без правил.

Читайте також: У Росії запропонували Усику і Ломаченку змінити громадянство

Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко та Усик потрапили в базу "Миротворця".