UA / RU
Підтримати ZN.ua

Усик планує провести проміжний бій перед Джошуа в суперважкій вазі

Але спочатку український боксер повинен захистити титул абсолютного чемпіона світу у важкій вазі проти Тоні Беллью.

Менеджер українця Егіс Клімас повідомив про те, що перед можливим боєм з Ентоні Джошуа Олександр Усик може провести проміжний поєдинок проти іншого суперважкоатлета.

"Для початку потрібно остаточно домовитися про бій проти Беллью. Після цього ми постараємося організувати якийсь цікавий бій у суперважкій вазі без різкого стрибка в поєдинок одразу проти Джошуа", - цитує Клімаса видання WorldBoxingNews.

"Наприклад, нам відомо, що Андре Уорд хоче повернутися у важку вагу, і це цікавий бій для Усика, який може бути проведений у США. Якщо Саша вирішить перейти в суперважку вагу, то майже напевно проведе проміжний бій у цій вазі перед Джошуа", - повідомив Клімас.

Нагадаємо, після перемоги над Гассієвим Усик став лише четвертим боксером в історії, який зумів завоювати відразу чотири пояси. Крім нього таке досягнення підкорилося Джермейну Тейлору, Бернарду Хопкінсу і Теренсу Кроуфорду.

Усик став першим абсолютним чемпіоном з України і єдиним діючим абсолютним чемпіоном у професійному боксі.

У серпні британський боксер суперважкої ваги Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) заявив про домовленість з командою українця Олександра Усика про бій.

Раніше повідомлялося про те, що Джошуа може уникати бою проти Усика до березня 2020 року.