UA / RU
Підтримати ZN.ua

Усик готовий до реваншу з Брієдісом у разі вигідної фінансової пропозиції

Боксери можуть ще раз зустрітися в рингу.

Чемпіон світу за версіями WBO і WBC у важкій вазі Олександр Усик (14-0, 12 КО) заявив про те, що провів би реванш з Майрисом Брієдісом (23-1, 18 КО), якщо його зацікавить фінансова складова поєдинку.

"Реванш з Брієдісом? Якщо фінансова складова буде мене влаштовувати, то чому б не заробити грошей? Мені цей бій не потрібен. Що він вирішить? Нічого. Просто мені треба рухатися вперед, а не зупинятися.

Але це бізнес. У мене троє дітей. Я хочу заробити грошей, щоб у них залишилося, і що-то було. Так, я хочу, щоб вони працювали і самі заробляли, але для початку треба їм допомогти", - заявив Усик.

Нагадаємо, 27 січня, у Ризі відбувся півфінал Всесвітньої боксерської суперсерії між Усиком та Брієдісом.

Бій вийшов складним для обох боксерів, але в підсумку судді віддали перемогу Усику - українець заволодів двома титулами і виступить у фіналі турніру, де зустрінеться проти володаря поясів WBA і IBF росіянина Мурата Гассієва (26-0, 19 КО).

Переможець фінального бою об'єднає у своїх руках титули чемпіона світу за версіями чотирьох організацій (WBC, WBO, WBA, IBF у важкій вазі і отримає чек на 10 мільйонів доларів.

Раніше повідомлялося про те, що Брієдісу потрібен реванш з Усиком.