UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ультрас "Динамо" попросили Суркіса відмовитися від чемпіонського концерту з Вакарчуком і Потапом

14-й чемпіонський титул в "Динамо" зібралися відзначити великим концертом за участю Святослава Вакарчука, Олександра Пономарьова та інших.

17 травня в Києві Динамо стало 14-кратним чемпіоном України: обігравши "Дніпро" 1:0, кияни за два тури забезпечили собі перемогу в першості.

Кияни виграли чемпіонський титул вперше за 6 років, тому президент Ігор Суркіс вирішив відзначити цю подію з розмахом. На 30-е число, коли відбудеться заключний тур в Прем'єр-лізі - динамівці зустрінуться з запорізьким "Металургом", запланований святковий концерт за участю зірок української естради - Святослава Вакарчука, Олександра Пономарьова, Насті і Потапа, а також Світлани Лободи.

Втім, не всім сподобалося навіть не скільки сама ідея з відверто попсових і досить суперечливим складом учасників, скільки гучні відзначення таких подій у нелегкі для країни часи. Тим більше, що кілька відданих уболівальників з сектора ультрас так і не дожили до омріяного чемпіонства, віддавши своє життя в боях в Донбасі.

Ультрас звернулися до Ігоря Суркіса з пропозицією скасувати концерт, а гроші, які були заплановані на святкування, направити на допомогу українським солдатам.

Нагадаємо, що кияни випереджають "Шахтар" на сім очок у турнірній таблиці Прем'єр-ліги. "Гірники" як і раніше ведуть боротьбу за срібні медалі з "Дніпром" і вже 23 числа можуть забезпечити собі участь у кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Раніше повідомлялося, що Динамо і Шахтар увосьме розіграють Кубок України. Вирішальний матч відбудеться 4 червня в Києві.