UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Українські Отамани" зустрінуться з росіянами в Донецьку і Москві

Росіяни, які боялися їхати в Київ на матч Світової серії боксу будуть змушені відправитися в Донецьк. За кілька днів до цього боксери проведуть матч у столиці РФ.

Матчі 1/4 фіналу плей-офф Світової серії боксу між "Українськими Отаманами" і збірною Росії пройдуть в Москві та Донецьку відповідно 30 березня та 4 квітня.

AIBA і WSB прийняли рішення не переносити домашній для українців поєдинок на нейтральну майданчик. Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що російська сторона боїться їхати в Україну з-за нестабільної політичної обстановки, запропонувавши провести один матч в Москві, а інший - перенести з Києва в інше місце.

Прохання росіян була задоволена лише в частині дати протистояння - раніше планувалося, що перша зустріч команда відбудеться 26 березня, тепер же її перенесли на чотири дні пізніше. Втім, терміни проведення московського матчу можуть бути змінені, якщо "Арена-Москва", де запланований бій, буде зайнята.

Поки не повідомляється, на якому майданчику в Донецьку відбудеться поєдинок, проте ймовірно, що це може бути "Арена Дружба", де виступає хокейний "Донбас".

Нагадаємо, що в разі перемоги українці зіграють в 1/2 фіналу з переможцем пари "Кубинські Приборкувачі" - "Американські Нокаутери". !zn

Читайте також:

Керівництво "Українських Отаманів" спростувало заборгованості по зарплаті боксерів

Боксер, першим нокаутував Майка Тайсона, назвав єдиного конкурента Кличко

Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном світу