UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українець Постол показав, як проходить підготовка до бою за звання претендента на пояс WBC

Боксер практично готовий до поєдинку.

Екс-чемпіон світу за версією WBC в першій напівсередній вазі Віктор Постол (29-1, 12 КО) проводить завершальні тижня тренувального табору напередодні бою проти британця Джоша Тейлора (12-0, 11 КО). Українець зараз займається в Броварах, а в Глазго, де відбудеться поєдинок, відправиться за кілька днів до протистояння. Бій Постол – Тейлор пройде в Шотландії 23 червня. Боксери визначать обов'язкового претендента на титул WBC.

"Тейлор за 12 боїв має срібний пояс чемпіона світу. 12 поєдинків, 11 нокаутів – це не подарунок, це говорить про те, що суперник серйозний. У мене, наприклад, більше боїв, більше досвіду, а він молодий, буде хотіти виграти достроково. Не сказав би, що рідні трибуни будуть якось тиснути на Тейлора. Тиснути на нього буде те, що він буде боксувати з найсильнішим суперником у його кар'єрі. Я знову хочу потрапити в струмінь,знову повернутися, виграти цей бій і знову завоювати пояс чемпіона світу, який знаходиться у Хосе Раміреса", - повідомив Постол.

Зазначимо, що Постол повинен був провести бій 9 березня проти американця Регіса Прогрейса за титул тимчасового чемпіона WBC, але пізніше отримав травму в тренувальному таборі.

Свій останній бій Постол провів 16 вересня минулого року, коли вийшов на ринг у Києві проти узбека Джамшидбека Наджмітдінова.

Повернення вийшло не з легких - Віктор побував у нокдауні, але повернувся в бій і здобув перемогу над узбецьким боксером одноголосним рішенням суддів (98:92, 97:92, 97:92).

Раніше повідомлялося про те, що Віктор Постол очолив рейтинг WBC в напівсередній вазі.