UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна - Люксембург: анонс, де дивитися матч 14 червня

Сьогодні, 14 червня, збірна України проведе матч з Люксембургом в рамках відбіркового раунду до чемпіонату Європи-2016.

Нагадаємо, що в рамках підготовки дружина Михайла Фоменка в товариському матчі обіграла грузинів з рахунком 2:1 - голи на свій рахунок записали Кравець і Коноплянка.

Шанси української команди в прийдешньому поєдинку значно вище, ніж у гостей, які з великою натяжкою мають статус професійних футболістів, адже багато хто з гравців мають основну роботу або отримують освіту, а футбол залишається на другому місці. Тим не менш, не варто забувати, що у всіх українських гравців за спиною напружений сезон, накопичилася серйозна втому, а сьогодні ні в якому разі не можна втрачати очки, адже в такому випадку шанси наздогнати перших словаків і других іспанців наблизяться до нуля.

З втрат у Михайла Фоменка тільки травмований Зозуля і дискваліфікований Федецький. Обох замінять "динамівці" - на фланзі оборони буде діяти Олег Гусєв, а на вістрі атаки напевно з'явиться Артем Кравець. При цьому існує ймовірність, що в основі з'являться відразу два чистих форварда - тоді до Кравця приєднається дніпрянин Селезньов.

У першому колі всі три м'ячі Люксембургу забив Ярмоленко, а сьогодні Андрій напевно також з'явиться на полі. Тренерський штаб повідомляв, що вінгер перехворів ангіною, але зараз з футболістом все в повному порядку.

Україна - Люксембург

14 червня, неділя, 19:00. Львів, "Арена Львів".

Пряма трансляція на каналі Україна і Футбол 1.

Орієнтовні склади команд (версія Football.ua):

Україна: Пятов, Гусєв, Хачеріді, Кучер, Шевчук, Степаненко, Сидорчук, Ярмоленко, Ротань, Коноплянка, Кравець

Люксембург: Жубер, Янс, Шнелл, Шано, Яніш, Мютш, Філліпс, Холтер, Мартінс Перейра, Турпел, Бенсі

Не зіграють: Зозуля, Федецький

Читайте також: Ярмоленко і Кучер готові зіграти з Люксембургом

Нагадаємо, що футболісти збірної України виступили зі зверненням до вболівальників, вимагаючи дотримуватися правил поведінки на стадіоні та уникнути подальших санкцій від керівництва європейського футболу.