UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна - Косово: анонс, де дивитися матч 9 жовтня

Підопічні Андрія Шевченка проведуть третій поєдинок кваліфікації на чемпіонат світу.

Сьогодні, 9 жовтня, збірна України проведе матч третього туру відбору на чемпіонат світу 2018 року. У Польщі "жовто-сині" будуть приймати збірну Косово.

Поєдинок пройде на нейтральній території, так як Україна офіційно не визнає Косово. Більш того, відвідати матч зможуть не більше ніж 999 вболівальників - така квота виникла виходячи з вимог польської сторони.

Українська збірна стартувала у кваліфікації з двох нічиїх. Спершу при порожніх трибунах "Олімпійського" підопічні Андрія Шевченка зіграли внічию з Ісландією (1:1), а потім втратили виїзну перемогу в матчі з Туреччиною (2:2). Збірна Косово спершу зіграла внічию з Фінляндією (1:1), а у другому турі розгромно програла Хорватії (0:6).

У групі I після двох турів Україна займає третє місце, на 2 очки відстаючи від лідерів, а Косово розташовується на шостій позиції, набравши стільки ж очок, скільки і фіни.

Перед матчем Андрій Шевченко наголосив, що після двох нічиїх команді потрібна тільки перемога. При цьому головний тренер "жовто-синіх" зазначив, що, незважаючи на те, що Косово - нова і поки незіграна команда, варто з повагою поставитися до суперника. А головний тренер гостей Альберт Буньякі заявив, що його підопічні спробують здивувати українців.

Україна - Косово
Неділя, 9 жовтня, Краків, стадіон "Краковія", 19.00
Пряма трансляція - ТРК "Україна"
Арбітр - К. Блом (Нідерланди)

Орієнтовні склади:

Україна: П'ятов, Бутко, Кучер, Хачеріді, Соболь, Степаненко, Зінченко, Коваленко, Ярмоленко, Коноплянка, Кравець

Косово: Уйкані, Пердедай, Пніши, Рахмані, Пачарда, Алуши, Криєзіу, Рашица, В. Беріша, Б. Беріша, Буньяку

Читайте також: Матч України та Косово буде судити арбітр з Нідерландів

Нагадаємо, букмекери впевнені в тому, що українці зможуть виграти в цій зустрічі. Коефіціент на перемогу українців - 1,18, тоді як на перемогу Косово - 17,00. Нічия вважається також не дуже вірогідною - 6,50.