UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українських фігуристів змусили прибрати слова Зеленського з їхнього виступу на чемпіонаті світу у Франції

Скандал на турнірі.

Українських фігуристів Максима Нікітіна та Олександру Назарову змусили прибрати слова президента України Володимира Зеленського з їхнього виступу на чемпіонаті світу у Франції.

Як повідомляє Tribuna.com, спочатку у попередньо представленому варіанті музичної нарізки було включено 15-секундний фрагмент промови президента України Володимира Зеленського, в якому глава нашої держави закликав до миру, проте організатори змагань попросили вирізати цей шматок.

На думку ISU (Міжнародний союз ковзанярів), цей заклик був пропагандистським, а українському дуету довелося виступати без слів Зеленського.

Зазначимо, що українці виконали ритм-танець під мікс пісень Джамали "1944" та української народної пісні "Ой, у лузі червона калина" у виконанні гурту "Бумбокс".

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Читайте також: «Коли біль проривається крізь кригу»: фігуристи з Харкова виступили на чемпіонаті світу

Раніше повідомлялося про те, що українську фігуристку виключили із збірної за лайк поста на підтримку військового вторгнення Росії.