UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україні нема чого втрачати в матчі з Італією – Шевченко

Колишній наставник збірної впевнений, що команда здатна поборотися з італійцями.

Колишній футболіст та тренер збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від матчу з Італією у заключному турі кваліфікації Євро-2024.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Україна – Італія.

"Це дуже важливий матч, більше, ніж просто гра для всіх нас. Команда знаходиться в хорошій формі, попри війну, необхідність грати домашні матчі на виїзді та труднощі всередині країни. Відбулася зміна поколінь, у нас є цінні гравці, такі як Мудрик, Судаков та Циганков.

Ребров зробив чудову роботу в дуже складній ситуації. Він вніс свою філософію, після чого команда відродилася. На даному етапі нам нема чого втрачати, але це не означає, що ми задоволені досягнутим.

Щодо Італії, то я побоююся всієї команди, а не окремих гравців. Навіть у Лучано Спаллетті є велика мотивація. Я дуже його поважаю, це один з найкращих тренерів, який хоче вивести команду на Євро після пропущеного чемпіонату світу. Кваліфікація багато важить для Італії, але ми готові проявити себе, тому що цей матч не схожий на інші", – цитує Шевченка Football Italia.

Матч Україна – Італія відбудеться сьогодні у Леверкузені. Команду Сергія Реброва влаштує лише перемога для прямого виходу на Євро-2024. При цьому збірна України має альтернативний варіант потрапити на турнір через плей-офф Ліги націй.

Читайте також: "Матч буде важким": в Італії побоюються поєдинку проти України у відборі на Євро-2024

Раніше головний тренер збірної Італії пояснив своє вітання російського клубу з чемпіонством.