UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна - Англія: анонс, де дивитися матч 1/4 фіналу Євро-2020

Команда Андрія Шевченка спробує зупинити одного з фаворитів турніру.

У суботу, 3 липня, в Римі на стадіоні "Стадіо Олімпіко" відбудеться матч 1/4 фіналу Євро-2020, в якому зустрінуться збірні України та Англії.

Збірна України на груповому етапі обіграла Північну Македонію (2:1) і програла Нідерландам (2:3) і Австрії (0:1). Ці результати дозволили зайняти третє місце в своєму квартеті.

Команда Андрія Шевченка в результаті стала однією з чотирьох найкращих команд, які зайняли треті місця в своїх групах, що дозволило вперше в історії країни вийти в плей-офф.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Україна - Англія.

В 1/8 фіналу відбулася битва зі Швецією. Основний час завершився з рахунком 1:1, а в доданий до другого овертайму час Артем Довбик ударом головою приніс Україні перемогу і путівку до чвертьфіналу. Це вже найкращий результат в історії України.

Перед поєдинком з англійцями через важку травму в грі зі Швецією вибув форвард Артем Бєсєдін. Не встигне повернувся після травми також вінгер Олександр Зубков. Всі інші готуються до поєдинку в звичайному режимі.

Англія в своїй групі здобула дві перемоги - над Хорватією (1:0) і Чехією (1:0), а поєдинок з Шотландією завершився внічию з рахунком 0:0. На старті плей-офф британці зустрічалися з Німеччиною і здобули перемогу з рахунком 2:0 завдяки голам Рахіма Стерлінга і Гаррі Кейна.

Півфінали і фінал Євро-2020 пройдуть на "Вемблі" в Лондоні, але зараз англійці змушені грати на виїзді. Вболівальники і експерти вже бачать Англію в наступній стадії турніру, але це лише додаткова мотивація для нашої команди.

Більшість українських і британських уболівальників з-за меж Італії не зможуть потрапити на гру через коронавірусні обмеження. Залишається розраховувати на підтримку місцевої діаспори, якій не треба відбувати карантин у Римі.

За всю історію команди провели між собою 7 матчів - 1 перемога в активі України, 4 - на рахунку англійців, а ще 2 зустрічі завершувалися внічию. Останній матч двох збірних пройшов у 2013-му році у відборі на чемпіонат світу - команди тоді голів не забили (0:0).

Україна - Англія

Субота, 3 липня, Рим, "Стадіо Олімпіко", 22:00

Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)

Трансляція: "Україна", "Футбол 1/2"

Орієнтовні склади:

Україна: Бущан, Караваєв, Забарний, Кривцов, Матвієнко, Зінченко, Сидорчук, Степаненко, Шапаренко, Ярмоленко, Яремчук

Англія: Пікфорд, Вокер, Стоунз, Магуайр, Шоу, Хендерсон, Філліпс, Сака, Маунт, Стерлінг, Кейн

Прогноз ZN.UA: 1:2.

Читайте також: Євро-2020: календар та результати усіх матчів турніру

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч Євро-2020 Україна - Англія.

Підписуйтесь на Телеграм-канал ZN.UA про Євро-2020.