UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Бразилії виявили сотню незаконних продавців квитків на ЧС

Велика любов бразильців до футболу може завдати чимало проблем організаторам чемпіонату світу у 2014 році.

У Бразилії вже почалися проблеми з продажем квитків на чемпіонат світу з футболу, який пройде у цій країні влітку 2014 року.

Близько ста компаній, які продавали квитки на матчі чемпіонату світу з футболу 2014 року у Бразилії, попереджено організаторами турніру про неправомірність своїх дій.

"Я впевнений, що подібні випадки будуть повторюватися постійно", - наводить bloomberg.com слова працівника компанії MATCH Services Імрана Пателя.

"Адже завдяки інтересу з боку вболівальників, які хочуть купити квиток, накрутка до ціни квитка стає астрономічною. І що ближчим буде чемпіонат, то більшими будуть масштаби".

MATCH Services є офіційним квитковим оператором чемпіонату світу. Під час продажу квитків на ЧС-2010, що проходив у ПАР, компанія повідомила про 300 фірм, які незаконно торгували квитками. Близько 200 уболівальників, що заплатили за квитки на фінал чемпіонату від 2 до 3 тисяч доларів, можливості потрапити на матч так і не отримали.

ТАКОЖ: У ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

"У Бразилії ця проблема може бути ще гострішою, враховуючи унікальний інтерес з боку місцевих уболівальників, відомих своєю любов'ю до футболу", - зазначив Патель.

Нагадаємо, що найдешевший квиток на фінальний матч 13 липня 2014 року для уболівальників буде коштувати 440 доларів, а найдорожчий - 990 доларів. Не менше 400 тисяч квитків буде зарезервовано винятково для бразильських громадян, причому 50 тисяч з них призначені для робітників, які брали участь у будівництві та реконструкції спортивних об'єктів для чемпіонату.

Зазначимо, що українська збірна не пробилася на чемпіонат світу, поступившись на заключному етапі європейського відбору - у стикових іграх із французькою командою. !zn

Читайте також:

Збірна України увійшла до п'ятірки найбільш відвідуваних команд відбору ЧС-2014

Збірна України випередила Францію та Росію у рейтингу ФІФА