UA / RU
Підтримати ZN.ua

Турецькі ЗМІ стверджують, що Тимощук перейде у "Фенербахче"

Півзахисник збірної України може поповнити лави нещодавнього півфіналіста Ліги Європи.

Одним з перших новачків "Фенербахче" у літнє міжсезоння може стати 34-річний український півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук, контракт якого підходить до кінця, повідомляє Fanatik.

Щоправда, поки не повідомляється, чи вступав турецький клуб у переговори з футболістом. Нагадаємо, що сам Тимощук вчора заявив, що вже визначився з новим місцем роботи. За його словами, це - європейський клуб, який є провідним у своєму чемпіонаті.

Нагадаємо, що раніше українець не виключав, що може залишитися в лавах "Баварії", навіть незважаючи на те, що він отримує в Мюнхені мало ігрового часу. Повідомлялося про інтерес до Тимощука з боку грецького "Олімпіакоса", російського "Зеніту" та італійського "Наполі".

У нинішньому сезоні півзахисник збірної України завоював у складі свого клубу золоті нагороди чемпіонату Бундесліги, а також претендує на перемогу в Лізі Чемпіонів.

Відзначимо, що на сьогоднішній день "Фенербахче" займає друге місце у турецькій Суперлізі, що дає можливість стамбульцям почати виступи в Лізі Чемпіонів зі стадії кваліфікаційного етапу. "Канарки" вже втратили шанси завоювати чемпіонство, поступившись у боротьбі за титул "Галатасарая", а доля срібла вирішиться у двох останніх турах першості у протистоянні цієї команди з "Бешикташем" і "Бурсаспором".

Свій єврокубковий похід стамбульці припинили у півфіналі Ліги Європи, поступившись шляхом до фіналу португальській "Бенфіці". !zn

Читайте також:

"Баварія" знову принизила "Барселону", вийшовши у фінал Ліги Чемпіонів на повному ходу

"Шахтар" готує ще один мегатрансфер